Paaskoekje van Wit Peerd en frambozen

Chef: Glenn Van Gerwen

Doe de bloem in een kom, maak een kuiltje en doe daarin je boter, de vanille-suiker, een scheutje WIT PEERD en bloemsuiker. Kneed dit lang en stevig tot een homogene massa.

Maak er een rol van, doe er plasticfolie over en leg dit resultaat een half uur in de koelkast.

Zet de oven op 180 graden. Haal de rol uit de ijskast en snijd hem in plakjes.

Rol de plakjes met de zijkant door het eigeel en de suiker en leg ze op bakpapier en op een bakplaat.

Bak ze gedurende 20 à 25 minuten op 180 graden. Vervolgens laten afkoelen en garneren naar eigen fantasie.

Smakelijk!!

Ingrediënten:

• 130 gr bloem
• 50 gr fijne suiker of bloemsuiker
• 70 gr boter
• een scheutje WIT PEERD
• 1 eigeel
• 15 g amandelpoeder
• 10 gr vanillesuiker
• een snuif zout
• vanille pudding
• frambozen
• bloemsuiker
• 1pistache nootje voor de afwerking