Vandaag hebben we onze Wit Peerd bierconfituur gelanceerd!

De echte Wit Peerd afficionado's kunnen dus morgen dit heerlijk gerstenat - zij het in verdunde vorm - ook op hun boterhammekes proeven!

Smakelijk allemaal!!

De eerste Wit Peerd-feesten op 7 en 8 september waren een onwaarschijnlijk succes!

  • De persvoorstelling, gevolgd door de BBQ voor buren, vrienden en sympathisanten, met de dag erna een proeverij van Wit peerd voor de deelnemers aan de fietstocht in het kader van de Open Monumentendag bracht op 2 dagen een 600-tal mensen langs het Wit Peerd... Onze verwachtingen werden ruimschoots overtroffen.
  • Veel dank aan allen die aanwezig waren en die zijn langs geweest!! Een welgemeende dank ook aan iedereen die de handen uit de mouwen heeft gestoken, aan het BBQ-team van de 'one and only' Ive Janssens, aan de Nieuwe Martelaren - in bloedvorm - van onze super sympathieke buurman Bart Donies en aan onze populaire sjousjou, DJ Gregg!

Hierna vinden jullie een link naar de reportage die enkele dagen nadien op Ring TV werd uitgezonden: Ring TV - reportage Wit Peerd

Wit Peerd in de pers: Het Nieuwsblad / Fotoreportage eerste buurtfeesten Wit Peerd / Publinieuws / De Streekkrant / Het Cursiefje / Het Cursiefje voorpagina / Bierpassie